Juan Antonio García Cazorla, ratificat en el càrrec d'adjunt a la Presidència del Consejo General de la Abogacía Española

decano 2015 carnetEl degà del Col·legi d'Advocats de Sabadell ha estat ratificat avui com a Adjunt a la Presidència del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), notícia que ha fet pública aquest matí la nova Presidenta, Excm. Sra. Victoria Ortega, en la reunió que el Ple ha celebrat a la seva seu de Madrid, i a la qual s'ha aprovat la nova estructura i càrrecs proposats per a la institució.
 
En l'actualitat García Cazorla és conseller del CGAE, càrrec que desenvolupa des de l'any 2009. Fins al moment, i com a Adjunt a la Presidència, la seva labor ha consistit en la col·laboració en projectes específics encomanats pel màxim responsable del Consell. D'entre aquests projectes, destaca la seva integració com a membre del Comitè de Comunicació.
 
García Cazorla ha volgut agrair la confiança dipositada, destacant per sobre de tot que la renovació de tan alta responsabilitat en el sí del Consell General de l'Advocacia "continua representant un gran repte, atès el moment crucial que travessen tant la professió com la societat en general."
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria