La Junta de Govern de l’ICASBD es reuneix amb l’Alcalde de Sabadell

IMG 5233Ahir, 15 de febrer, la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sabadell, encapçalada pel degà, Sr. Juan Antonio García Cazorla, va ser rebuda per l'alcalde de Sabadell, Sr. Juli Fernández.
 
La recepció va servir per fer una presentació formal de l'equip de govern col·legial davant dels principals responsables locals, avançar les línies i objectius bàsics d'actuació i, especialment, per expressar la voluntat de configurar un àmbit de col·laboració institucional entre el Col·legi i la corporació, en la recerca d'objectius i interessos comuns que, sobretot, puguin redundar en benefici de la ciutadania del municipi.
 
A banda, aquesta trobada també va representar la presentació formal a l'Ajuntament dels actes del 111 aniversari de la institució, que inclouran diversos congressos d'abast nacional, com són el I Congrés Interprofessional de Mediació, organitzat conjuntament amb el Consell de l'Advocacia Catalana, que tindrà lloc els propers 10 i 11 de març, o el I Congrés de Violència Domèstica i de Gènere, que se celebrarà el proper mes de maig. Aquests esdeveniments esperen aplegar professionals de tot l'Estat en el que, de ben segur, suposarà una fita per a la ciutat de Sabadell. Igualment, tindran lloc actes de caire més lúdic, com ara una exposició de l'obra de l'advocat i fotògraf sabadellenc, Francesc Esteve, que acollirà la renovada seu col·legial del carrer Lacy, que tot just està a punt de concloure la seva reforma.
 
El degà va convidar formalment l'Alcalde a aquests actes i esdeveniments, tot desitjant la participació ciutadana d'aquesta efemèride.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria