Nova Comissió per a la defensa i benestar dels animals

icasbd dret animalEns plau comunicar-vos que la Junta de Govern de l'ICASBD ha acordat la creació d'una Comissió per a la Defensa dels Drets i Benestar dels Animals en el si del Col·legi d'Advocats de Sabadell.
 
Aquesta Comissió, la presidència de la qual recaurà en la diputada cinquena de la Junta, Sra. García Ruiz, té com a objectius primordials vetllar i treballar pel reconeixement i la defensa efectius dels drets dels animals, com a éssers sensibles reconeguts per l'article 13 del Tractat de Funcionament de la UE.
 
Arran del creixent interès i sensibilitat que, en matèria de protecció dels drets dels animals, s'ha generat d'un temps ençà en molts sectors socials i jurídics, especialment després de les recents modificacions operades en el Codi penal i en la legislació autonòmica, l'ICASBD ha cregut adient incorporar aquesta nova Comissió entre els grups de treball permanent del Col·legi, amb el propòsit ferm d'analitzar, recolzar i/o participar de manera activa en propostes i iniciatives diverses que es puguin plantejar o dur a terme dins d'aquest àmbit d'actuació.
 
Per tal d'assolir els seus objectius, i a banda d'actuacions de caire formatiu i divulgatiu a nivell col·legial i ciutadà, la Comissió té previst prestar col·laboració o suport a aquelles organitzacions públiques i/o privades que tinguin entre les seves finalitats la defensa dels drets i el benestar dels animals. En aquest sentit, volem iniciar la nostra activitat fent una crida a tots aquells companys/es que vulgueu aportar idees o iniciatives relacionades amb aquest àmbit, especialment els/les que tingueu relació amb alguna organització de les esmentades, perquè no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Qualsevol aportació i participació serà ben rebuda.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS I BENESTAR DELS ANIMALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria