VII Jornades de Juntes de Govern de Granada

icasbdLes Bones Pràctiques en l'Advocacia han estat les protagonistes de les VII Jornades de Juntes de Govern que van celebrar-se a la ciutat de Granada entre el 31 de maig i el 2 de juny d'enguany.
 
La inauguració de les Jornades va tenir lloc el dimecres 31 de maig en el Palau de Congressos de Granada amb la intervenció de Victoria Ortega, presidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola; el president del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia, Lorenzo Jesús del Riu; el degà del Col•legi d'Advocats de Granada, Eduardo Torres, la consellera de Cultura de la Junta d'Andalusia, Rosa Aguilar, i l'alcalde de Granada, Francisco Conca. La presidenta de l'Advocacia va destacar al seu parlament el paper de les advocades i els advocats en la defensa dels més vulnerables i d'aquells qui pateixen les desigualtats socials, expressant el compromís de l'Advocacia per tal que l'accés a la justícia sigui igualitari i de buscar l'excel•lència en el Torn d'Ofici.
 
Durant les Jornades, a les quals hi van assistir prop de 1.000 persones entre congressistes i ponents, s'han abordat temes actuals de gran interès per a la professió, destacant la innovació en l'Advocacia; el finançament, els serveis i competències en els Col•legis d'Advocats; la protecció de dades i la ciberseguretat; i el futur de l'Advocacia, reptes i nous nínxols de treball.
 
Aquests temes s'han estructurat en quatre ponències i nou tallers simultanis. Les quatre ponències van anar seguides de debat i conclusions.
 
El dijous 1 de juny van iniciar-se les jornades de treball. La primera ponència va tenir com a tema principal Advocacia, Justícia i Assumptes Públics. La segona ponència va abordar el Finançament, Serveis i Competències dels Col•legis d'Advocats. Ja el dia 2 de juny, van tenir lloc la tercera i quarta ponències, la primera del dia sobre protecció de dades i ciberseguretat, i la quarta i última sobre el futur de l'Advocacia; Reptes i nous nínxols de treball; La intel•ligència artificial.
 
Després de les ponències van tenir lloc, de forma simultània, nou tallers de Bones Pràctiques on s'han presentat, debatut i premiat les millors pràctiques dels Col•legis d'Advocats per millorar la Justícia i la vida dels ciutadans. Es va triar una per cadascuna de les temàtiques dels tallers, nou en total, d'entre totes les més de 150 presentades pels Col•legis i de les quals s'havien seleccionat prèviament vuit per taller. L'objectiu és un millor exercici professional i una Justícia més eficaç.
 
Els temes dels tallers van ser: Organització, gestió i innovació; Serveis i prestacions dels Col•legis a col•legiats i ciutadans; Formació; Torn d'Ofici i SOJ; Deontologia; Comunicació i Marca Advocat; Mediació i Arbitratge; Drets Humans i Conciliació en l'Advocacia.
 
Apuntar també que, a la cerimònia de clausura, que va presidir el Ministre de Justícia, Rafael Català, diversos assistents a les jornades van abandonar la sala en senyal de protesta contra les polítiques en matèria de Justícia del Govern de l'Estat, i més concretament sobre la darrera mesura de concentració dels assumptes sobre clàusules terra en jutjats uniprovincials.
 
Consulteu aquí les CONCLUSIONS DE LES JORNADES.
 
La Junta de Govern

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria