Imposició de Togues 2006

thumb_togues_2006_01
El passat 26 de juny la nostra institució va tornar a celebrar la seva festa institucional més emblemàtica: l'acte d'Imposició de Togues als nous companys incorporats en els darrers 12 mesos.
 
La sessió, que va servir alhora per homenatjar alguns companys amb motiu de diferents efemèrides, es va dur a terme, com ja es tradició, en el marc incomparable del Saló Modernista de la Caixa d'Estalvis de Sabadell. Així, als 17 companys que van rebre la toga de mans dels seus respectius padrins, i als quals va donar benvinguda el nostre degà en funcions, Il·lm. Sr. Juan Antonio Garcia Cazorla, es van sumar també els 9 companys que van ser distingits amb la medalla dels 25 anys d'exercici i els 2 que van rebre la distinció dels 50 anys de col·legiació. L'acte més emotiu, però, va ser segurament el de lliurament de la Creu d'Honor de Sant Raimon al company Sr. Marià Puigdoménech.
 
thumb_togues_2006_02
La cerimònia s'inicià amb la benvinguda del vicedegà i degà en funcions, Il·lm. Sr. Garcia Cazorla, que excusà la presència del nostre degà, Il·lm. Sr. Manuel Hernández Martín, absent per motius personals. Seguidament el secretari de la Junta de Govern, Sr. José Miguel García Gallego, cridà els nous companys, que van ser rebuts, un per un, pel Sr. García Cazorla, abans d'imposar-se la toga i de jurar o prometre fidelitat a la Constitució i a les normes de la professió. Tot seguit rebien una insígnia de mans del magistrat del Tribunal Constitucional, Excm. Sr. Eugeni Gay Montalvo.
 
El parlament del representant dels nous togats va anar a càrrec de la companya Maribel Romero, qui destacà la preparació de les noves generacions per fer front als reptes professionals que tot just se'ls hi obren en aquests moments.
 
A continuació va tocar el torn als homenatjats amb més de 25 i 50 anys de col·legiació a la nostre institució. En nom dels mateixos va intervenir el company advocat i regidor de l'Ajuntament de Sabadell, Sr. Francesc Xavier González, qui destacà la il·lusió pel treball com allò més important per mantenir-se amb garanties a la professió.
 
Aquesta intervenció va donar pas al moment més emotiu de l'acte: el lliurament de la Creu d'Honor de l'Ordre de Sant Raimon de Penyafort a l'advocat Sr. Marià Puigdomènech i Mas.
 
Abans del lliurament d'aquesta distinció, el Sr. Eugeni Gay va oferir als presents una glossa de la vida i currículum professional de l'homenatjat, en la qual destacà el caràcter de “mestre d'advocats” de Puigdomènech, sempre respectuós amb els nouvinguts a la professió.
 
El mateix Sr. Puigdomènech va reconèixer en la seva intervenció la importància del reconeixement que estava rebent en aquells instants, el més important que ha tingut l'oportunitat de recollir en els seus 60 anys d'exercici professional.
 
thumb_togues_2006_03
El tancament de l'acte va anar a càrrec del president del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, Excm. Sr. Pere Lluís Huguet, qui destacà el moment de canvis profunds que està experimentant la professió en aquests moments, amb novetats legislatives d'importància crucial que, sens dubte, requerirà la implicació tant dels nous col·legiats com dels companys més experts, a l'hora de defensar el nostre marc d'actuació i els principis de llibertat i independència de la professió.
 
Després de les protocolàries fotos dels togats amb padrins, autoritats i familiars, la jornada es va tancar amb un sopar a peu dret als jardins de Caixa Sabadell, on els assistents van poder gaudir de la magnifica climatologia i departir animosament amb companys, familiars i amics.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria