Millores en la cobertura de mòbils a la seu Judicial de Cerdanyola

jutjats_cerdanyola
Recentment s'ha confirmat la concessió a Telefónica Móviles España S.A. de la preceptiva llicència d'obres per a la instal·lació d'una estació base de telefonia mòbil a l'edifici dels jutjats de Cerdanyola.
 
Amb aquesta positiva notícia es dóna finalment resposta a una vella reivindicació de l'ICASBD, qui des que va entrar en funcionament la nova seu judicial ha efectuat reiterades queixes tant davant de la companyia telefònica adjudicatària com del Departament de Justícia, a fi i efecte de cercar una solució a aquesta problemàtica.
 
Amb aquesta nova instal·lació es preten donar solució definitiva als problemes de cobertura dels telèfons mòbils als habitatges i edificis del barri de Canaletes. L'antena donarà cobertura a totes les companyies.
 
Aquesta millora ha estat també llargament reivindicada pels veïns de la zona a tocar del parc de Collserola. Val a dir que la llicència d'obres s'ha pogut atorgar després que el ple del juny de l'any passat aprovés una modificació puntual del pla general metropolità.
 
Tant l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, com el nostre degà, Il·lm. Sr. Juan Antonio García Cazorla, s'han mostrat satisfets de poder solucionar un problema que causava desigualtat d'oportunitats en l'accés a la informació als ciutadans i greus entrebancs als advocats i advocades que desenvolupen la seva feina a les dependències de l'edifici judicial cerdanyolenc.
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria