Festa d'Imposició de Togues 2014

icasbdBenvolgut/da company/a,
 

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD) té l'honor de convidar-te al tradicional Acte d'Imposició de Togues 2014 als companys i companyes incorporats recentment a la nostra institució, que enguany tindrà lloc divendres 13 de juny, a les 18.30 hores al Teatre Principal de Sabadell (carrer de Sant Pau, núm. 6).

La Festivitat d'Imposició de Togues que any rere any celebra el nostre Col·legi representa un acte d'extraordinari simbolisme i importància, en el qual els nous lletrats i lletrades reben el baptisme professional i juren o prometen fidelitat a la Constitució i a les normes ètiques i deontològiques de l'advocacia. Igualment, al llarg de la sessió es concedeixen també les insígnies honorífiques als companys/es que han assolit la fita de 25 i 50 anys com a col·legiats/des d'aquesta Corporació.

Un cop finalitzat l'acte solemne, s'oferirà un Sopar de Gala, que tindrà lloc a l'Hotel Verdi (Av. Francesc Macià, núm. 62, Sabadell). El preu del ticket, que és subvencionat en part pel Col·legi, és de 40 euros.

Per tot això, ens hi agradaria molt comptar amb la teva presència.

Pots fer la teva confirmació, abans del 30 de maig de 2014 (recorda que l'aforament és limitat i que es respectarà un estricte ordre de sol·licituds), tant per telèfon (93 726 53 55, Sra. Rosa Cabanyes/Sra. Marta Manchón), com per correu electrònic (a les adreces Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), amb qui podeu contactar també per a qualsevol consulta o dubte relacionats amb aquest acte.

Cordialment,

Juan Antonio García Cazorla

El degà

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria