El Col·legi de Sabadell present a la concentració contra la reforma de la Justícia Gratuïta celebrada a Madrid

IMG 3196La manifestació, que ha reunit prop de 1.000 professionals, ha aplegat la major part dels degans i juntes de govern dels 83 col·legis d'advocats d'arreu d'Espanya
 
Els degans i les juntes de govern dels 83 Col·legis d'Advocats d'arreu de l'estat s'han concentrat avui a Madrid per manifestar al Govern la posició unànime davant alguns dels projectes de Llei, i en especial del projecte de Llei de justícia gratuïta, que retallen els drets dels ciutadans. Els integrants d'aquesta marxa s'han concentrat a la seu del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), per recórrer plegats el trajecte que separa la seu del CGAE, situada al Passeig de Recoletos 13, fins a la Plaça de Cibeles i d'aquí a una carpa instal·lada en el bulevard central. Allà, el president del CGAE Carlos Carnicer ha llegit un manifest en defensa de la justícia gratuïta, que han signat tots els degans del Col·legis d'Advocats i que serà remès al Govern i al Congrés dels Diputats.
 
Els prop de 1.000 advocats s'han manifestat lluint la toga, com a símbol de la defensa dels drets dels ciutadans que s'ha volgut escenificar amb aquest acte.
 
El degà de l'ICASBD ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit de la convocatòria, i ha tornat a reiterar el seu compromís i el del seu equip de govern, que ha acudit a la convocatòria en la seva totalitat, per tal d'aconseguir un projecte de Llei d'Assistència Jurídica Gratuïta que no posi en risc l'actual servei públic modèlic, que presten 42.500 advocats, 24 hores al dia, 365 dies a l'any.
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria