L’ICASBD signa un conveni amb el Servei d’Estudis i Dictàmens Jurídics de la UAB per apropar el coneixement universitari als seus col·legiats

conveni sedijAvui, 17 de setembre, el Col·legi d'Advocats de Sabadell ha signat un conveni de col·laboració amb el Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics (SEDIJ) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) la finalitat del qual no és altre que coordinar l'actuació d'ambdues institucions en la realització d'activitats d'interès comú, relacionades amb la transferència del coneixement jurídic de la Universitat als i les professionals de l'ICASBD.
 
A la signatura han assistit el degà de Sabadell, Excm. Sr. Juan Antonio García Cazorla, i el responsable de la Comissió de Formació i diputat segon de la Junta de Govern, Sr. Lluís Orriols Martínez, en representació de l'ICASBD, i la Dra. Míriam Cugat Mauri, Directora del SEDIJ i Professora del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB, per part de la Universitat.
 
García Cazorla ha volgut destacar la transcendència del nou marc de col·laboració que inaugura aquest conveni ja que, a partir d'ara, "tot el coneixement científic que aplega la universitat, amb un dels equips d'investigadors més importants d'arreu de l'estat en matèria jurídica en el cas de l'Autònoma, restarà a disposició dels advocats i advocades de la nostra institució. El fet de poder disposar d'una via d'accés a tot aquest coneixement posa en valor la tasca dels nostres advocats i advocades i els hi proporcionarà, sens dubte, un autèntic plus de qualitat en la seva tasca diària."
 
El Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics (SEDIJ), s'ubica al Deganat de la Facultat de Dret de la UAB i l'integren els professors a temps complet dels departaments de Dret Privat, Ciència Política i Dret Públic, i Dret Públic i Ciències Historicojurídiques.
 
La seva funció, com hem apuntat, és la promoció i la canalització de la transferència del coneixement del professorat de la Facultat als advocats i altres professionals del dret, i a les entitats públiques i privades que requereixin els seus serveis.
 
En el desenvolupament d'aquesta funció, el SEDIJ proporciona als usuaris el contacte amb els especialistes més adients per executar els serveis sol·licitats, i un canal de comunicació permanent entre uns i altres.
 
Per dur a terme els seus objectius, el SEDIJ disposa dels recursos materials i humans de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Properament podreu consutlar el text del conveni a l'àrea privada del nostre web.
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria