El degà de Sabadell valora molt positivament la dimissió del ministre Gallardón

dega 12Juan Antonio García Cazorla, degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, ha valorat molt positivament la dimissió del fins avui ministre de Justícia, Alberto Ruíz Gallardón, al qual havia qualificat en diverses ocasions com a "pitjor ministre de la Història".
 
"No podem més que congratular-nos per la dimissió d'un ministre que ha treballat d'esquena a la nostra professió i a la ciutadania, obviant qualsevol tipus de diàleg i encetant projectes de llei del tot descabellats". García Cazorla s'ha referit expressament a temes com ara les taxes judicials, la Llei de justícia gratuïta o la Llei de demarcació i planta judicial, totes iniciatives legislatives endegades des del Ministeri de justícia presidit per Gallardón en els darrers temps.
 
"Ara és hora d'intentar redreçar tot aquest desgavell, posar fil a l'agulla i treballar per reformar la Justícia amb objectivitat, voluntat de diàleg i coherència, valors que malauradament el ministre que ara ens deixa no ha tingut gaire presents."
 
©Comunicació ICASBD.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria