5 de març: Presentació del protocol ICASBD sobre bones pràctiques en relació amb els drets dels detinguts

icasbdUs informem que el dijous, 5 de març de 2015, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà l'acte de presentació del Protocol de Bones Pràctiques en relació amb els Drets dels Detinguts/Sospitosos/Acusats, que us adjuntem amb el present correu.
 
Arran de l'aprovació de la Directiva 2010/64/UE, del Parlament Europeu i del Consell, de 20 d'octubre de 2010, la Directiva 2012/13UE, del Parlament Europeu i del Consell, de 22 de maig de 2012, i la Directiva 2013/48UE, del Parlament Europeu i del Consell, de 22 d'octubre de 2013, que suposen un reforç efectiu dels drets processals dels detinguts/sospitosos/acusats, des del Col·legi d'Advocats de Sabadell s'ha cregut necessari elaborar i difondre entre el seu col·lectiu un Protocol/Guia de Bones Pràctiques, amb la finalitat que la tasca professional de l'advocat s'adeqüi a la lletra i esperit d'aquestes directives, que comporten un canvi en l'aplicació efectiva dels drets dels detinguts, sospitosos i/o acusats.
 
En el decurs de l'acte s'explicarà el contingut i transcendència d'aquest Protocol i les conseqüències pràctiques que se'n deriven. A més a més, comptarem amb l'Il·lustre presència de l'Excm. Sr. JAVIER HERNÁNDEZ GARCÍA, president de l'Audiència Provincial de Tarragona, el qual aprofundirà en el tema de l'aplicació i contingut de les esmentades directives europees, així com de l'Il·lm. Sr. JOSEP Mª TORRAS COLL, magistrat de la secció novena de l'Audiència Provincial de Barcelona, el qual ens donarà unes pinzellades sobre les principals novetats de l'anunciada reforma del Codi penal que és a punt d'aprovar-se.
 
Atesa la transcendència i interès d'aquest acte, des de la Junta de Govern us recomanem molt l'assistència, especialment a tots/es els companys que formeu part del torn d'ofici penal.
 
No oblideu que la sessió és d'assistència lliure i gratuïta per a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.

LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria