Juan Antonio García Cazorla, nomenat adjunt a la Presidència del Consejo General de la Abogacía Española

decano 2015El degà del Col·legi d'Advocats de Sabadell ha estat nomenat avui Adjunt a la Presidència del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), notícia que ha fet pública fa uns moments el President d'aquesta institució, Excm. Sr. Carlos Carnicer Díez, a la reunió que el Ple està celebrant avui a la seva seu de Madrid.
 
En l'actualitat García Cazorla és conseller del CGAE –ho és des de l'any 2009- i és vicepresident de la Comissió d'ordenació professional i col·legial del CGAE, així com membre actiu de la Comissió d'Estructures, Programes i Aplicacions per a l'Advocacia i la Justícia i integrant de la Comissió d'Alternative Dispute Resolution (ADR), centrada en la mediació i l'arbitratge, a més de membre de l'equip redactor del projecte de nou Estatut General de l'Advocacia espanyola.
 
Com a nova persona de confiança, la seva labor consistirà en col·laborar en projectes específics que el President li encomani. D'entre aquests projectes, destaca en l'actualitat la seva integració com a nou membre del Comitè de Comunicació del CGAE, aprofitant la contrastada experiència del degà del Col·legi d'Advocats de Sabadell en aquesta matèria i, especialment, en informàtica i xarxes socials.
 
García Cazorla s'ha mostrat molt il·lusionat per aquest nomenament, destacant sobretot que tan alta responsabilitat en el sí del Consejo General de la Abogacía: "És, sens dubte, un gran repte, que permetrà continuar treballant particularment per l'advocacia i, en general, per tota la societat des del màxim òrgan de l'advocacia que aglutina als 83 col·legis d'advocats de l'Estat espanyol".
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria