L’ICASBD es reuneix amb el nou alcalde de Polinyà

ajpolinya SMAquest matí el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD), Sr. Juan Antonio García Cazorla, acompanyat pel vicedegà de la institució, Sr. Josep Farnés i Costajussà, i de la bibliotecària de la Junta de Govern i responsable del Torn d'ofici, Sra. Eulàlia Barros Navines, han visitat l'Ajuntament de Polinyà per mantenir una reunió amb l'alcalde la localitat, Sr. Javier Silva Pérez. L'objectiu primordial d'aquesta trobada institucional era realitzar un intercanvi d'impressions amb el nou responsable del consistori, així com establir bases de col·laboració com les que fins ara han unit aquesta localitat amb la nostra institució.
 
El degà ha destacat l'extraordinària voluntat col·laborativa de Polinyà amb la prestació de serveis assistencials a la seva ciutadania, "com demostra l'existència de tres convenis relatius a l'orientació jurídica, la violència domèstica i la intermediació hipotecària, que en l'actualitat permeten que lletrats i lletrades adscrits al Col·legi d'Advocats de Sabadell assessorin els ciutadans i les ciutadanes de Polinyà sense haver de desplaçar-se fora de la seva localitat".
 
Precisament una de les qüestions a tractar a la trobada d'avui ha estat la renovació d'aquests convenis. Tant el vicedegà, Sr. Farnés, com la responsable del Torn d'Ofici, Sra. Barros, s'han mostrat convençuts de la renovació atesa la bona acollida que els dits serveis han tingut per part dels seus destinataris. En aquest sentit, l'Alcalde Sr. Silva ha mostrat la seva total disposició a una renovació immediata, oferint-se a ampliar, en la mesura del possible, els serveis que es presten actualment pels nostres lletrats i lletrades.

LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria