Taller pràctic sobre eines i recursos lingüístics a la xarxa: ICASBD, 25 de maig

icasbd llengua catUs informem que el proper 25 de maig de 2016, de 18 a 20 hores, organitzarem a l'ICASBD un Taller Pràctic sobre cerca i utilització d'Eines i Recursos Lingüístics de Català a la Xarxa. Es tracta d'una activitat organitzada amb la col·laboració del CICAC, dins del Pla de Treball signat entre el Consell i la Generalitat de Catalunya per impulsar l'ús del català en l'àmbit jurídic.
 
Aquesta interessant sessió, que s'ofereix de manera gratuïta, s'adreça a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD i té com a objectiu descobrir i promoure l'ús de les eines GRATUÏTES de què disposa l'advocat a la xarxa per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional (diccionaris i glossaris jurídics que hi ha actualment al mercat, darreres novetats en formularis jurídics en català, el traductor automàtic, les bases de dades legislatives en català, etc.).
 
És molt recomanable que els assistents pugueu acudir amb el vostre ordinador portàtil o tauleta tàctil (i la targeta ACA), ja que el Taller pretén ser una sessió molt pràctica en la que s'utilitzaran els recursos lingüístics exposats.
 
Si hi esteu interessats a assistir a aquest Taller Pràctic, cal que ens ho comuniqueu (Sr. Miquel Fernández, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), abans del 20 de maig de 2016.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria