Cursos d'Oratòria en Català per a Advocats i Advocades

cicac_vermell
A continuació us presentem els Cursos d'Oratòria en Català per a Advocats i Advocades, organitzats en el marc de la oferta formativa derivada de l'Acord marc de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, signat el 29 de desembre de 2008.
 
Els objectius principals dels mateixos són adquirir més seguretat i fluïdesa en l'ús del català en la pràctica jurídica, practicar en català alguns dels secrets fonamentals de l'oratòria clàssica i combinar-los amb tècniques avançades de comunicació moderna.
 
Per formalitzar la inscripció cal emplenar la butlleta d'inscripció i enviar-la per correu electrònic a la bústia del servei lingüístic del Departament de Justícia Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El termini per presentar la sol·licitud és del 14 al 20 de setembre (ambdós inclosos). No s'admetrà cap butlleta fora d'aquest termini.
 
La inscripció és gratuïta per als col·legiats, però atès que aquest curs té un cost de 140€ per alumne, que assumeix el Departament de Justícia, es demana el compromís que les persones que s'hi inscriguin assisteixin a totes les classes.
 
El Nombre de places a cada curs és de 15. Els criteris de selecció són els següents: Per assistir a aquests cursos és imprescindible acreditar el nivell C de català. Es donarà preferència a les persones que hagin sol·licitat la inscripció al Pla de qualitat lingüística. Finalment, es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds.
 
Les dates de realització dels cursos a Sabadell són les següents:
 
Calendari: 30 de setembre, 7, 14, 21 i 28 d'octubre (de 17.00 h a 20.00 h)
 
Lloc: Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell.
 
Destinataris: col·legiats dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de
 
Manresa, Granollers, Terrassa i Sabadell. Per a més informació, adreceu-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria