7 de juliol: Xerrada sobre Recursos Lingüístics de Català a la Xarxa

cicac_servei_ling
Voleu accedir amb un clic a moltes solucions i eines de treball en català ? Voleu aprendre a navegar amb eficàcia per Internet ?
 
Us informem que hem organitzat per al proper 7 de juliol, a les 19 hores, una Xerrada sobre els Recursos Lingüístics de Català a la Xarxa.
 
La sessió, que tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD, serà impartida per la Sra. Ana Arnall, traductora jurada i col·laboradora del Servei Linguïstic del CICAC, i s'adreça als professionals jurídics que utilitzen o volen utilitzar la llengua catalana en el seu exercici diari, amb l'objectiu de divulgar les eines GRATUÏTES de què disposa l'Advocacia per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional. En aquest sentit, es donaran a conèixer els diccionaris i glossaris jurídics que hi ha actualment al mercat, les darreres novetats en formularis jurídics en català, es faran proves amb el traductor automàtic o les bases de dades legislatives en català, entre molts altres recursos GRATUÏTS.
 
Aquesta conferència/xerrada l'organitza el Col·legi d'Advocats de Sabadell juntament amb el Consell de l'Advocacia Catalana, i s'emmarca dins del Pla de Treball 2011 que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l'ús del català en l'àmbit jurídic.
 
Recordeu que l'assistència a aquesta interessant sessió és gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Us hi esperem!
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria