Cursos 2012 de Català i de Llenguatge Jurídic per a Advocats

cicac_servei_ling
Us informem que demà s'obre el període d'inscripció a l'oferta formativa en català per al 2012, relativa als nous cursos de català en nivell B, C i de Llenguatge Jurídic que novament s'ofereixen de manera gratuïta en virtut de l'Acord entre el Departament de Justícia i el CICAC, dins del marc del Pla de Treball signat entre ambdós organismes.
 
Tingueu en compte que el termini d'inscripció és del 18 al 28 de novembre de 2011 -ambdós inclosos- i que, com sempre, les places són limitades. Fora d'aquestes dates (18 a 28) no s'hi admetrà cap butlleta.
 
Recordeu que aquests cursos són gratuïts i que si n'acrediteu el seguiment, us habiliten per poder-vos presentar a l'examen oficial per obtenir el certificat corresponent.
 
Us adjuntem tant la informació com la butlleta d'inscripció a aquests cursos, que podeu remetre directament a l'adreça electrónica del Consell que hi consta ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria