Cursos 2014 de català gratuïts: Inscriviu-vos !

icasbd llengua catBenvolguts/des companys/es,
 

Un any més oferim a tots/es els/les col·legiats/des de l'ICASBD els Cursos de Català que ens facilita el Departament de Justícia de la Generalitat, en virtut de l'acord subscrit amb el CICAC.

Us adjuntem tota la informació sobre aquesta nova edició 2014 dels cursos, així com la butlleta d'inscripció que els interessats heu d'emplenar i enviar al Servei Lingüístic del CICAC des d'ara mateix i FINS el DIUMENGE 1 DE DESEMBRE de 2013.

Recordeu que aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B, C o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos es basen en un sistema d'autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

Com a novetats, destacar que els inscrits als cursos B i C faran l'aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d'on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català.

Volem també demanar el compromís de tots aquells que hi estigueu interessats, ja que LES PLACES SÓN MOLT LIMITADES (250 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l'Administració. Per això, és molt important que us hi inscriviu com més aviat millor i que posteriorment en feu el seguiment.

Cordialment,

COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria