Cursos 2015 de Català i de Llenguatge jurídic per a advocats

icasbd llengua catUs adjuntem full informatiu i butlleta d'inscripció dels Cursos de Català (B i C) i de Llenguatge Jurídic per a Advocats, que s'oferiran a partir del 12 de gener de 2015, en el marc del Pla de Treball signat pel CICAC amb la Generalitat.
 
Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B, C o de llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística. Es basen en un sistema d'autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps, equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).
 
Important: Les persones que s'hi inscriguin a un curs s'han de comprometre a seguir-lo fins al final. Atès que són cursos gratuïts (subvencionats amb fons públics) i que el núm. de places és molt limitat (250 places per als 3 cursos), tots aquells inscrits que abandonin el curs (és a dir, que no presentin els exercicis) sense causa justificada, seran penalitzats amb la impossibilitat d'inscriure's a la següent convocatòria.
 
Per sol·licitar la inscripció, cal que empleneu la butlleta adjunta i que l'envieu, com més aviat millor, a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Si hi esteu interessats, afanyeu-vos ! Recordeu que hi ha poques places i que el proper 17 de novembre es tancaran les inscripcions.

COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria