Curs sobre Mediació Hipotecària: 3 i 4 d'abril

icasbd mediacioUs informem que els propers 3 i 4 d'abril de 2017 les comissions de Mediació i Formació de l'ICASBD organitzen, juntament amb el CICAC, el Curs titulat LA MEDIACIÓ HIPOTECÀRIA A PARTIR DE LES DARRERES REFORMES LEGALS A CATALUNYA.
 
El Curs, que es compon de 4 mòduls (10 hores lectives), tindrà lloc de manera presencial a la Sala d'Acte de l'ICASBD les tardes del 3 i 4 d'abril de 2017 (de 15 a 20 hores), i serà impartit pel Sr. Manel Asta Leiva, advocat i mediador amb una reconeguda experiència professional en els sectors de la banca i la consultoria legal, liderant diferents projectes i equips de treball en aquestes àrees.
 
L'objectiu és que, a partir del desenvolupament teòric de conceptes bàsics propis de la mediació bancària i hipotecària, s'analitzi a fons un cas pràctic (taller pràctic) per identificar i entendre amb una major profunditat tots els conceptes, emprant una metodologia activa i participativa.
 
Us adjuntem el Programa amb la resta de detalls i contingut de les diferents ponències que integren aquest interessant Curs.
 
El preu d'inscripció és de 120 euros per als col·legiat/des, que tots/es els/les que hi estigueu interessats podeu formalitzar directament a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Marta de Cáceres, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Important per als/les mediadors/es: El seguiment de les 10 hores d'aquest curs computen com a formació continuada en mediació (homologada pel Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya), un requisit reglamentari (40 hores bianuals) que, recordeu, és indispensable per mantenir-se inscrit com a mediador/a en actiu en els Registres del Centre de Mediació.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria