Cursos 2010 de Mediació

c_mediacio_2007
Us adjuntem els programes gairebé definitius (només falta el calendari amb els dies concrets) de les convocatòries d'enguany dels diferents cursos de mediació que organitza el Consell de l'Advocacia Catalana.
 
D'una banda, el Curs General-Total (500 hores) que habilita per esdevenir mediador/a registrat/da en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i que homologa a qui el superi per actuar com a tal, tant en l'àmbit familiar com en altres àmbits del dret privat (mediació comunitària i d'organitzacions), d'acord amb el que preveu la vigent Llei 15/2009.
 
D'altra banda, el Curs d'Adaptació de la part específica de mediació en els àmbits del dret privat -comunitari i organitzacions- (180 hores), adreçat a tots aquells mediadors familiars que vulguin ser habilitats per actuar també com a mediadors comunitaris.
 
Finalment, us adjuntem també els cursos específics per esdevenir mediador familiar i/o mediador privat-comunitari registrat en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (ambdós són de 320 hores).
 
Només afegir-vos que les dates d'inici previstes dels cursos són a partir de mitjans de maig.
 
Encara és pendent de concretar per part del CICAC, però és previst que els imports de les diferents matrícules es puguin finançar en diversos terminis.
 
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria