Cursos 2010 de Mediació: programes i calendaris definitius

icasbd_mediacio
Us adjuntem els programes i continguts definitius de les convocatòries d'enguany dels diferents cursos de mediació que organitza el Consell de l'Advocacia Catalana i que habiliten per exercir com a mediador/a registrat/ada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya: Programa 1, Programa 2, Programa 3 i Programa 4.
 
Pel que fa al Curs General-Total (500 hores), per esdevenir mediador/a registrat/da en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i que homologa a qui el superi per actuar com a mediador tant en l'àmbit familiar com en altres àmbits del dret privat (mediació comunitària i d'organitzacions), d'acord amb el que preveu la vigent Llei 15/2009, començarà el divendres 1 de novembre de 2010, a les 16 hores.
 
També hi ha l'opció de cursar només les parts específiques de mediador familiar o de mediador privat-comunitari (en ambdós casos els cursos són de 320 hores). Aquests també començaran el divendres 1 de novembre de 2010, a les 16 hores.
 
Per últim, pel que fa al Curs d'Adaptació de la part específica de mediació en els àmbits del dret privat -comunitari i organitzacions-(180 hores), adreçat a tots aquells mediadors familiars que vulguin ser habilitats per actuar també com a mediadors comunitaris, començarà el divendres 22 d'octubre de 2010, a les 16 hores.
 
Convalidació blocs jurídics:
 
Finalment s'ha aconseguit que als advocats que acreditin un certs requisits se'ls convalidi i se'ls dispensi del 30% del mòdul III de les parts específiques b i c del programa, és a dir, 24 hores lectives en el Curs General i 12,5 hores lectives en el Curs d'Adaptació, amb la rebaixa consegüent en el preu de la matrícula. Consulteu al programa aquests criteris i requisits de convalidació.
 
Lloc i dies:
 
Els cursos s'impartiran a la seu del CICAC (C/Roger de Llúria, 113, 2a planta, Barcelona), en divendres i dissabtes.
 
Matrícules:
 
El 2 de setembre de 2010 s'obre el període de matriculació. A partir d'aquesta data s'aniran guardant places per ordre d'arribada de les sol·licituds.
 
Important: Aquells companys que -a través de l'ICASBD- heu sol·licitat amb anterioritat la vostra preinscripció al curs respectiu, cal que tingueu en compte que aquestes preinscripcions no donen dret a la reserva de la plaça i que és necessari que confirmeu la vostra matrícula d'acord amb el procediment que tot seguit us indiquem.
 
El procediment per matricular-se és el següent:
 
Des del web CICAC: entreu a iurisline.net, empleneu correctament la butlleta i envieu la inscripció.
 
A partir de la segona setmana de setembre rebreu un e-mail per fer-vos saber l'estat de la vostra sol·licitud. En el cas que hagi estat acceptada, us facilitaran les dades per tramitar la matrícula i fer els corresponents pagaments. Un cop gestionada la inscripció obtindreu les claus informàtiques per accedir als materials de cadascuna de les sessions.
 
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria