Clausurat el Curs de Mediació Familiar

c_mediacio_2011
El passat 30 d'abril va tenir lloc la clausura del primer mòdul del Curs de Mediació Familiar edició 2010 – 2011, amb la presència dels degans de Terrassa i Sabadell, Sr. Miquel Samper i Sr. Juan Antonio García Cazorla. Us recordem que el curs, homologat pel Centre de mediació de dret privat de Catalunya i dividit en quatre mòduls diferenciats s'ha pogut seguir presencialment a les seus dels col·legis d'advocats de Sabadell i Terrassa.
 
Les sessions d'aquests quatre mòduls van iniciar-se el ja llunyà 29 d'octubre del passat exercici i han servit als inscrits per esdevenir mediador/a registrat/da en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i homologar a qui l'hagi superat per actuar com a mediador tant en l'àmbit familiar com en altres àmbits del dret privat (mediació comunitària i d'organitzacions), d'acord amb el que preveu la vigent Llei 15/2009, començarà el divendres 1 de novembre de 2010, a les 16 hores.
 
La valoració d'aquest llarg seminari de 500 hores de durada en la més extensa de les modalitats resulta molt positiva, en esdevenir la mediació en els darrers anys com una clara aposta de futur de les administracions públiques per reduir l'excessiva judicialització de la vida pública i els conflictes entre particulars en general, en paraules del nostre degà, Sr. García Cazorla.
 
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria