Curs 2014-2015 de Mediació en Dret Civil Privat i Mediació Familiar

icasbd mediacioUs informem que el CICAC està acabant d'enllestir el programa de l'edició 2014-2015 del Curs de Mediació, al qual tots/es els/les que hi estigeu interessats/des us podreu inscriure properament.
 
El Curs s'estendrà des de la primera setmana d'octubre 2014 fins l'abril de 2015, amb un total de 230 hores lectives (el Curs complet: part general, família i dret civil privat), i el seu cost oscil·larà entre els 1.500/1.600 euros.
 
El Curs tindrà un format similar al de l'any passat, però amb la normativa actualitzada i amb l'afegit d'una part important de mediació mercantil. A més a més, comptarà amb un rol-play d'actors.
 
Les sessions s'impartiran presencialment a la seu del Consell (Barcelona), si bé hi ha possibilitat que es puguin seguir a l'ICASBD (de manera conjunta i alternativa amb el Col·legi de Terrassa) en el cas que entre tots dos col·legis s'hi arribés a 25 inscrits.
 
Tan aviat com estigui disponible, mirarem de remetre-us el Programa del Curs, que en breu també podreu consultar al web www.iurisline.net.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria