Criteris Interpretatius Honoraris

icasbd_reg_honoraris
Us informem que, al marge dels vigents criteris del 2009 i dels anteriors criteris orientadors de 2004 i 2002, a l'apartat de Normativa Interna ? Normativa Professional podeu consultar també els següents criteris interpretatius aprovats per la Junta de Govern, a instància de la Comissió d'Honoraris, i que són actualment d'aplicació.
 

Llegir més...

Correcció criteri 46 (Jurisdicció Menors) dels Criteris 2009

icasbd_reg_honoraris
Us informem que, després d'advertir-ne un error, la Junta de Govern, a instància de la Comissió d'Honoraris, ha decidit introduir una modificacióen els criteris interns aprovats el 15 de maig de 2009 a l'efecte de poder dur a terme la funció informadora en matèria d'honoraris prevista a l'article 39 de la llei 7/2006 i a l'article 246.1 de la LEC.
 
Concretament, en l'apartat 1.1 del Criteri 46(Jurisdicció de Menors), relatiu a la fase d'Instrucció, on posa “es recomana minutar d'acord amb criteri 38.1”, hi ha de dir “es recomana minutar d'acord amb el criteri 39.1
 
COMISSIÓ D'HONORARIS

Derogació Criteris Orientadors d'Honoraris

icasbd_reg_honoraris
Us informem que la Junta de Govern, en la seva sessió de 22 de febrer del 2010, va acordar, a proposta de la Comissió de Regulació d'Honoraris de l'ICASBD, la derogació expressa d'uns determinats criteris per actuacions professionals extrajudicials inclosos en les edicions dels anys 1994, 2002 i 2005 dels criteris orientadors d'honoraris, per a la necessària adaptació a les prescripcions de la Llei Òmnibus. Podeu consultar aquí els Criteris derogats.
 
COMISSIÓ DE REGULACIÓ D'HONORARIS

En vigor els Nous Criteris en Matèria d'Honoraris

icasbd_reg_honoraris
Us recordem que a partir d'avui, dia 15 de maig del 2009, són vigents i de plena aplicació els nous criteris interns informadors en matèria d'honoraris, que la Junta de Govern de l'ICASBD va aprovar en la seva sessió del 5 de maig del 2009. Els mateixos s'han hagut d'adaptar a les prescripcions del marc normatiu sobre lliure competència, que estableix el lliure pacte entre professional i client i la plena llibertat d'honoraris, que no poden restar sotmesos a cap tipus de barem, ni tan sols orientador.
 

Llegir més...

Conveni amb Banc Sabadell per anticipar els Honoraris del Torn d'Ofici

bs
Gràcies a l'acord de col·laboració entre el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya i Banc Sabadell, tots els advocats adscrits al TOAD ara poden anticipar els seus honoraris del torn d'ofici de manera immediata, sense demores i en condicions preferents, si els domicilien en un BS Compte Professional.
 
Els interessats poden sol·licitar més informació a qualsevol de les oficines de SabadellAtlántico, trucant al 902 323 555, o bé a través del web www.sabadellatlantico.com.
 
S'adjunta el díptic informatiu.

Comissió Regulació Honoraris - Circular núm. 2/07

icasbd_reg_honoraris
PROPOSTES DE L'ICASBD EN RELACIÓ A LA POSTURA DEL CGAE SOBRE ELS CRITERIS ORIENTADORS EN MATÈRIA D'HONORARIS
 
Benvolguts companys,
 
Us adjuntem, per al vostre coneixement i mitjançant l'arxiu adjunt, el contingut de l'acord adoptat unànimement per la Junta de Govern de l'ICASBD en la seva reunió del passat 17 d'abril del 2007, segons el qual assumeix com a pròpies les propostes de l'informe presentat pel president de la Comissió de Regulació d'Hononaris del nostre Col·legi, en relació a la postura del Consejo General de la Abogacía Española sobre els criteris orientadors en matèria d'honoraris professionals.
 

Llegir més...

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria