Preguntes freqüents i respostes sobre la presentació telemàtica de demandes i escrits

e justicia cat.png 191393041Us adjuntem el document que ha elaborat el Departament de Justícia amb l'objectiu de facilitar-nos la familiarització amb els mòduls de comunicacions telemàtiques i la resolució dels dubtes que puguin sorgir en el seu funcionament.
 
En aquest document, que vindria a ser una mena de manual o protocol d'ús, es concentren les preguntes més freqüents i les seves respostes sobre l'aplicatiu e.justícia.cat, i el podeu trobar a l'enllaç següent del web de l'Administració de Justícia.
 
Es tracta de preguntes de caràcter tècnic, organitzatiu o procedimental, i estan organitzades en els blocs següents: presentació telemàtica de demandes (TTA), presentació telemàtica d'escrits a jutjats que ja tramiten amb Ejcat (RED totalment telemàtic), presentació telemàtica d'escrits a jutjats que tramiten amb Temis2 (RED "híbrid") i qüestions tècniques de caràcter general.
 
Segons el Departament, el document s'ha dissenyat en base a tots els dubtes i incidències que els diferents col·lectius professionals han fet arribar, i es tracta d'una 1a versió que evolucionarà i serà actualitzada a mida que vagin rebent noves qüestions susceptibles de ser incorporades.
 
Cordialment,
 
Sabadell, 6 de febrer de 2017
COMISSIÓ DE RELACIONS AMB L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria