Avui entra en vigor la Llei 13/2009, de Reforma Processal

boe
Us recordem que avui, 4 de maig del 2010, entra en vigor la reforma de les legislació processal prevista a la Llei 13/2009, de 3 de novembre, i que suposa la posada en marxa del nou model d'oficina judicial.
 
Com sabeu, aquesta important reforma ha estat motiu d'anàlisi al llarg de les diferents sessions del Curs sobre la Nova Oficina Judicial i les Reformes Processals que s'ha impartit al llarg de les darreres setmanes al nostre Col·legi i que tot just va concloure el passat dijous 28 d'abril.
 
Tanmateix, tant si heu seguit el curs com si no, no volem deixar d'ampliar-vos la informació i les notes i comentaris relacionats amb aquesta transcendent reforma, amb l'objectiu de mantenir-vos al corrent i de facilitar-vos l'adaptació a les particularitats processals d'aquest nou model d'oficina, especialment en allò que pot afectar la nostra actuació professional.
 
En aquest sentit, us adjuntem arxiu amb la nota de premsa feta pública ahir pel Ministeri de Justícia, alhora que us facilitem un enllaç (link) a l'especial del Diario La Ley sobre l'entrada en vigor d'aquesta llei, en el que trobareu articles i comentaris força interessants.
 
Esperem que la informació us sigui d'utilitat.
 
COMISSIÓ DE RELACIONS AMB L'ADM. DE JUSTÍCIA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria