ÚLTIM@ INSTÀNCI@ - Núm. 136. Maig 2015. Nova Época

ui 136 portada smAmb el compromís constant per la innovació que ha caracteritzat sempre l'ICASBD en general, i aquesta Junta de Govern en particular, avui us presentem un nou format de revista que esperem us sigui d'utilitat. La revista és i vol continuar sent el vehicle de comunicació primordial de la institució amb els seus col·legiats i col·legiades. Per això, resulta crucial trobar un format amè, adaptat als nous temps, dotat de continguts propis i que, per sobre de tot, permeti informar-vos sobre totes aquelles vicissituds que afecten o poden afectar la vostra tasca diària com a professionals.
 
El resultat és el que teniu davant. Això no implica que sigui el final de la evolució. Ans al contrari, suposa l'inici d'una nova etapa en tot el seu sentit de la paraula. Considerem que una revista electrònica no ha de significar perdre continguts ni qualitat. Per aquest motiu, hem volgut reflexionar uns mesos abans de llançar aquest nou format, que com sempre busca una interoperativitat total, i que podreu consultar des de qualsevol lloc amb el vostre mòbil o tablet.
 
Insistim que aquest ha de ser el principi d'una nova evolució de continguts, i us animem com sempre a participar d'aquesta, la vostra revista. Esperem podeu gaudir del resultat.
 
La Junta de Govern

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria