Dijous 26: Conferència/taula rodona "10 anys de la Llei integral contra la violència de gènere. Avanços, buits i reptes de futur"

icasbd vido 2Us adjuntem arxiu amb el Programa d'Actes de Commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre) que tindran lloc a Sabadell i en els què l'ICASBD, a través de la Comissió VIDO, hi tindrà una participació activa.
 
A banda d'altres accions, l'ICASBD ha programat una Conferència/Taula Rodona, que tindrà lloc el dijous 26 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d'Actes col·legial, sota el títol: "10 ANYS DE LA LLEI INTEGRAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. AVANÇOS, BUITS I REPTES DE FUTUR ", en la qual representants dels diferents àmbits professionals, socials i polítics valoraran, des de la seva pròpia perspectiva, els encerts i mancances d'aquests 10 anys de vigència de la norma, així com les necessitats i perspectives de futur respecte aquesta xacra social.
 
Us informem que l'assistència a aquesta interessant sessió, oberta també a la ciutadania, és lliure i gratuïta per a tots els col·legiats /des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
SECRETARIA TÈCNICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria