Gaudiu del Teatre a Sabadell, a uns preus especials

teatre_sbd_03
Us comuniquem que, una temporada més, l'ICASBD manté vigent l'acord amb el Teatre del Sol, mitjançant el qual els col·legiats podeu gaudir, en unes condicions avantatjoses, dels dos espectacles que la companyia està representant a Sabadell des del passat mes d'octubre:
- Qui té por de Virgínia Woolf ? (d'Edwar Albee)
- Joseph i l'Increïble Abric de Technicolor (d'Andrew Lloyd Webber)
 
Pel que fa a l'obra d'Edward Albee, que s'està representant des del passat 27 d'octubre a la nova Sala Petita, es tracta d'un drama sobre el somni americà, un psicodrama de grup on es critica una societat que es dedica només a les lluites i ambicions del poder, a banals converses sobre la ciència i la història tan improductives com el passat i el futur que representen. Martha, una dona molt sensual i encara de bon veure, és filla del rector d'una petita universitat. Tant ella com el pare esperaven que el marit, George, triomfés i succeés el pare de Martha en la direcció del centre. Però el marit, més jove que ella, és un historiador abúlic, sense cap mena de “somni americà”...
 
Quant a Joseph i l'Increïble Abric de Technicolor, que s'ha reestrenat el passat 3 de novembre del 2007 (a la Sala Gran), es tracta d'un musical de sir Andrew Lloyd (autor d'èxits com Evita o El fantasma de l'òpera), amb lletra de Tim Rice (adaptada al català per Daniel Anglès i Juan Vázquez), que ha tingut una excel·lent resposta del públic i molt bones crítiques dels experts durant la seva primera temporada.
 
Per a aquells que no us el vulgueu perdre aquesdtes interessants propostes, us informem que, gràcies a aquest acord amb el Col·legi, ara podreu adquirir les vostres localitats a uns preus reduïts de 10 € (“Qui té por de Virgínia Woolf?”) i de 18 € (“Joseph i ...”), exclusiu per als nostres advocats.
 
Només cal que feu prèviament la reserva d'entrades al telèfon 93 727 02 44 i que, posteriorment, acrediteu la vostra condició d'advocat -amb la presentació del carnet col·legial- al moment de recollir-les a la taquilla del Teatre del Sol (Carrer del Sol, 99, Sabadell).
 
Horaris de representació:
divendres i dissabtes: a les 22 h.
diumenges: a les 18h
 
Més informació de les obres: www.teatredelsol.org
 
Animeu-vos i gaudiu del millor teatre a Sabadell a uns preus especials!

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria