Base de Dades Gratuïta a través del Web del Col·legi

tirant_online
Us informem que la Junta de Govern de l'ICASBD posa a l'abast de tots els col·legiats, de manera totalment gratuïta i en virtut de l'acord a què va arribar recentment el CICAC amb l'editorial Tirant lo Blanc, la base de dades de documentació jurídica Tirant On line, que ve a sumar-se a les que ja teniu a la vostra disposició a la biblioteca col·legial.
 
Per consultar-la, només heu d'accedir a la zona privada del nostre web (www.icasbd.org) amb el vostre nom d'usuari i contrasenya, i clickar el banner habilitat a l'efecte.
 
El contingut d'aquesta base, indexat i dividit per matèries, inclou informació molt útil: codis de legislació estatal, autonòmica, local i internacional actualitzada a diari i concordada; jurisprudència completa de tots els tribunals; esquemes de Civil, Penal, Laboral i Administratiu; esquemes processals i una bibliografia amb ressenyes dels títols de totes les editorials jurídiques (Nota: Vegeu-ne l'annex).
 
Esperem que aquesta nova eina us siguin de molta utilitat.
 
COMISSIÓ DE PRESTACIONS I SERVEIS AL COL·LEGIAT
 
ANNEX
 
Contingut base dades Tirant lo Blanc:
  • Tota la legislació Comunitària, Estatal, Autonòmica i una gran quantitat d'ordenances locals. La legislació és completa, està relacionada amb tots els documents de la base de dades i s'ofereix vigent i consolidada. S'incorpora amés una exclusiva funció de Textos legals bàsics interrelacionats, accés a legislació Internacional i índex legislatiu desenvolupat.
  • Tota la Jurisprudència inclosa a Tirantonline, així com les Resolucions administratives i consultes. Els documents conformen una massa documental superior al milió quatre-cents mil documents, entre els quals s'inclou la Jurisprudència completa produïda a Catalunya.
  • L'elaboració d'una base de dades de formularis en català
  • La incorporació d'esquemes processals i substantius, d'una completa base de dades Bibliogràfica i d'un servei de Novetats. S'ofereixen també tots els articles doctrinals procedents de Revistes i comentaris de Sentències publicats en la base de dades (més de 10.000)

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria