L'ICASBD i Caixa Sabadell estableixen un Marc de Col·laboració

caixa_sabadell_advocats
Us informem que Caixa d'Estalvis de Sabadell i el Col·legi d'Advocats de Sabadell han establert un marc de col·laboració que té com a objectiu que els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD gaudeixin d'unes condicions avantatjoses en la contractació de productes i serveis diversos, com ara opcions de finançament, hipoteques i crèdits, assegurances o productes d'estalvi i previsió, entre d'altres.
 
A la nostra revista col·legial (www.ultimainstancia.cat) hem habilitat un banner/link en el que podeu consultar les condicions i detalls de les diferents ofertes de productes financers que l'entitat posa al vostre abast com a advocats/des de l'ICASBD.
 
Des de final del 2009 ambdues entitats han mantingut diferents reunions encaminades a establir i/o ampliar els vincles de col·laboració institucional. Per part de Caixa Sabadell, els representants en aquestes reunions han estat el Sr. Oriol Soley, director de l'Oficina Principal de l'entitat a Sabadell, i la Sra. Cristina Auzmendi, apoderada, mentre que per part del Col·legi d'Advocats, han estat el Sr. Juan Antonio García Cazorla, degà, el Sr. Antoni Cánovas Gil, diputat cinquè de la Junta, el Sr. Ricard Andreu Mas, tresorer, i el Sr. Xavier Felip i Arroyo, director de l'Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia de Sabadell.
 
Al marge d'aquesta via de col·laboració, les reunions han servit alhora perquè Caixa Sabadell aprofundeixi en el coneixement de la institució col·legial, tant pel que fa a la seva composició, com als objectius de servei al professional lletrat i a la ciutadania en general que l'identifiquen.
 
COMISSIÓ DE PRESTACIONS I SERVEIS AL COL·LEGIAT

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria