Facturació

A continuació teniu a disposició tota la informació necessària cara a la correcta facturació dels assumptes d'ofici:
 
 
COMISSIÓ DEL TOAD

Dimecres, 12 juliol: Dia de la Justícia Gratuïta 2017

banner castalan justiciagratuitaUs informem que el dimecres, 12 de juliol de 2017, se celebra la VII edició del Dia de la Justícia Gratuïta.
 
Com cada any, es programaran als diferents col·legis d'advocats d'arreu de l'Estat tot un seguit d'accions i iniciatives per commemorar aquest dia, amb l'objectiu principal d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i, especialment, per retre un merescut homenatge a la tasca social que duen a terme tots els lletrats i lletrades que hi presten servei. Totes les accions van encaminades, per tant, a recolzar l'actual model de Justícia Gratuïta i a reconèixer i atorgar la notorietat que mereixen uns Serveis Públics transcendentals com són el del Torn d'Ofici i el d'Orientació Jurídica Gratuïta i, alhora, palesar públicament la fonamental tasca professional que els advocats i advocades d'ofici duen a terme les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l'any, en defensa dels drets de la ciutadania.
 
A banda d'altres accions i iniciatives, l'ICASBD ha programat per a aquest 2017, els actes següents:
 
Dimecres 12 de juliol:
 
  • De 10.00 a 13.00 h.: Jornada de Portes Obertes, en la qual s'oferirà a la seu central (Lacy) un servei d'orientació jurídica, adreçat a tots aquells ciutadans que s'hi acostin i vulguin rebre, gratuïtament, una primera orientació o assessorament sobre un determinat assumpte o problemàtica
  • A les 12 hores: Lliurament d'un diploma honorífic al col·legiat Sr. Joaquim Escuder Planxart, en reconeixement a la tasca desenvolupada com a advocat del Torn d'Ofici de l'ICASBD des de l'any 1985, així com a la dedicació esmerçada, de manera exemplar, al servei de la Justícia Gratuïta
  • A les 17 hores: Lectura del Manifest en pro de la Justícia gratuïta i fotografia institucional al pati del Col·legi
  • A les 17.30 hores: "Mulla't per la Justícia Gratuïta", amb la col·laboració del CN Sabadell. Entrada gratuïta per als advocats del Col·legi que hi vulguin anar.
Durant tot el dia: Difusió mitjançant tríptics i cartells informatius sobre els Drets i Deures de la Justícia Gratuita, així com repartiment de material als ciutadans amb el lema del Dia de la JG.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD
Guardar
Guardar
Guardar

Convocatòria assemblea TOAD ICASBD: 16 febrer

icasbd toadPer la present, s'us convoca, com a lletrats/des adscrits/es al Servei, a l'Assemblea TOAD que tindrà lloc el proper dijous 16 de febrer de 2017, a les 18.00 hores en primera convocatòria i, si escau, a les 18.30 hores en segona, a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, núm. 15), sota el següent ORDRE DEL DIA:
 
1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de l'Assemblea anterior (en arxiu adjunt).
2. Presentació de candidatures i votació dels 3 càrrecs assemblearis de la Comissió TOAD per un període de 3 anys.
3. Informació dels Convenis SOJ i TOAD signats amb el Departament de Justícia per l´any 2017 (Publicats a la zona privada TOAD del web de l'ICASBD).
4. Posada en marxa del Servei SOJ-SERTRA per reforçar la tasca dels membres de la Comissió TOAD als SOJ de Sabadell i Cerdanyola del Vallès.
5. Consulta Vinculant de la DGT, de data 25/01/2017, sobre el canvi de criteri respecte a l'exenció de l'IVA en el Torn d´Ofici. Darreres informacions.
6. Torn obert de paraules.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DEL TOAD
Guardar

Acord del CICAC amb el departament de justícia per fomentar l'ús del català en l'àmbit de l'Administració de justícia

icasbdUs informem que el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya ha signat un acord de col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat que té com a objectiu fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit de l'Administració de Justícia.
 
L'acord estableix l'inici d'una prova pilot, amb una durada prevista inicialment d'un any, adreçat als advocats i advocades que presten servei en el torn d'ofici i que voluntàriament s'hi vulguin acollir (qui vulgui participar en aquest programa, cal que efectuï la inscripció voluntària, tot enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
 
Consistirà en una percepció complementària de 14 euros per la presentació de determinats escrits redactats en llengua catalana (que coincideixin amb algun dels 26 mòduls de les actuacions del TOAD especificats a l'annex del document adjunt), així com el seguiment del compliment dels drets lingüístics dels ciutadans que hagin optat per triar el català.
 
Us adjuntem la nota de comunicació CICAC amb el contingut i detalls de l'esmentada prova pilot.
 
Tot el qual us comuniquem, per al vostre coneixement i efectes.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD

Facturació assumptes TOAD: SIGA + Volante Express (app mòbil) / Noves sessions informatives

icasbd toadUs informem que, en compliment de l'acord adoptat el 18 d'octubre de 2016 per la Junta de Govern, a partir de l'1 d'abril de 2017 la justificació/facturació de totes les actuacions (civils i penals) del torn d'ofici l'haureu de realitzar de manera telemàtica a través de SIGA, mitjançant el vostre certificat ACA.
 
Molts companys i companyes ja fa dies que justifiquen les seves actuacions del TOAD de manera telemàtica a través de SIGA, tot accedint-hi amb el seu carnet/certificat electrònic, amb la comoditat i agilitat que això comporta, ja que evita que us hàgiu de desplaçar al Col·legi per lliurar presencialment la documentació en paper.
 
Recordeu que per a les assistències penals s'utilitza l'aplicatiu "Volante Exprés", que és l'APP mòbil que permet introduir telemàticament al programa SIGA tant la butlleta de sol·licitud de la justícia gratuïta firmada per l'assistit/da, com la documentació que justifica l'assistència realitzada (acta declaració detingut, etc.) i en la que apareixen les dades de l'actuació (núm. diligències, pressumpte delicte, etc.).
 
A fi i efecte que tots els companys i companyes que encara no ho feu, comenceu com més aviat millor a facturar per via telemàtica, hem programat, juntament amb la Comissió d'Informàtica, noves xerrades informatives a la Sala d'Actes de la seu central (C/ Lacy) sobre aquesta sistemàtica:
 
28/10/2016 12.30 hores
28/11/2016 19 hores
23/12/2016 12.30 hores
25/01/2017 19 hores
24/02/2017 12.30 hores
22/03/2017 19 hores
 
En aquestes sessions també es parlarà sobre la plataforma E-justicia.
 
Aprofitem per tornar a adjuntar-vos el Manual d'Usuari del "Volante Express", perquè tot aquell que encara no l'utilitzi, es pugui descarregar l'aplicatiu en el seu mòbil.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD
COMISSIÓ D'INFORMÀTICA

Dimarts, 12 juliol: Dia de la Justícia Gratuïta 2016

banner castalan justiciagratuitaUs informem que el dimarts, 12 de juliol de 2016, se celebra la VI edició del Dia de la Justícia Gratuïta.
 
Com cada any, es programaran als diferents col·legis d'advocats d'arreu de l'Estat tot un seguit d'accions i iniciatives per commemorar aquest dia, amb l'objectiu principal d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i, especialment, per retre un merescut homenatge a la tasca social que duen a terme tots els lletrats i lletrades que hi presteu servei.
 
Totes les accions van encaminades, per tant, a recolzar de manera decidida l'actual model de Justícia Gratuïta, reconeixent i atorgant la notorietat que mereix uns Serveis públics transcendentals com són el del Torn d'Ofici i el d'Orientació Jurídica Gratuïta i, alhora, palesar públicament la fonamental tasca professional que els advocats i advocades d'ofici duen a terme les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l'any, en defensa dels drets de la ciutadania.
 
A banda d'altres accions i iniciatives, l'ICASBD ha programat per a aquest 2016, els actes següents:
 
- Dimarts 12 de juliol:

De 10.00 a 13.00 h.: Jornada de Portes Obertes, en la qual s'oferirà a la seu central (Lacy) un servei d'orientació jurídica, adreçat a tots aquells ciutadans que s'hi acostin i vulguin rebre, gratuïtament, una primera orientació o assessorament sobre un determinat assumpte o problemàtica.
 
Durant tot el dia: Difusió mitjançant tríptics i cartells informatius, de la Carta de Drets i Deures del ciutadà davant de la Justícia Gratuïta, així com repartiment de pulseres commemoratives, díptics i altre material als ciutadans.
 
Divendres 15 de juliol, a les 20 hores, es durà a terme la VI edicio de la Caminada nocturna ICASBD-Montserrat, organitzada per la Comissió d'Activitats Col·legials, i en la que els/les participants que ho vulguin es vestiran amb samarretes i gorres commoratives del Dia de la Justícia Gratuïta i l'Advocacia d'Ofici.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria