L’ICASBD renova amb Polinyà tres convenis en matèria d’orientació jurídica, violència de gènere i intermediació hipotecària

polinya 01Ahir, dimecres 4 de febrer, el vicedegà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, Sr. Josep Farnés i Costajussà, assistit per la responsable del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut, Sra. Eulàlia Barros Navines, van formalitzat la renovació dels tres convenis de col·laboració amb l'Ajuntament de Polinyà, vigents des de fa un any, sobre tres matèries d'especial sensibilitat, com són el manteniment d'un Punt d'Orientació Jurídica al municipi, d'un servei d'assistència jurídica a les víctimes de violència de gènere, així com d'un servei d'intermediació hipotecària per aquelles persones afectades per aquesta problemàtica.
 
Per part del consistori va assistir a la signatura l'alcalde de la ciutat, Sr. Ramon Mayoral Ricart, qui s'ha mostrat molt satisfet per la renovació dels esmentats serveis. Els convenis, que tenen com a destinataris els habitants d'aquest municipi i àrees d'influència que ho sol·licitin, es renoven arran de la constatació de l'increment considerable de conflictivitat i de la consegüent demanda d'orientació experimentada als serveis d'atenció ciutadana d'un temps ençà.
 
Alhora, suposen un pas més en l'objectiu d'ambdues entitats d'apropar als ciutadans uns serveis tan importants com aquests i de facilitar-ne l'accés, atès que poden ser atesos en el seu propi municipi i, d'aquesta manera, eviten haver-se de desplaçar als Serveis d'Orientació que el Col·legi d'Advocats ja presta en les seves delegacions als edificis judicials de Sabadell i Cerdanyola del Vallès.
 
Des del serveis es pretén proporcionar al ciutadà un primer consell orientador, no directiu i gratuït. Alhora, des d'aquests serveis s'informarà sobre la documentació necessària per tal de sol·licitar, si escau, el benefici d'assistència jurídica gratuïta.
 
El servei el continuaran desenvolupant els lletrats i lletrades de l'ICASBD en el lloc o dependència municipal designat pel consistori.
 
©ICASBD

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria