El Col·legi d’Advocats de Sabadell i l’Ajuntament de Santa Perpètua renoven els convenis d’Orientació Jurídica i d’Intermediació en Deutes Hipotecaris

IMG 3756Avui, dimarts 17 de febrer, el Segon tinent d'alcalde de Santa Perpètua de Mogoda, Sr. Francesc Rodríguez Claveria, i el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, Sr. Juan Antonio García Cazorla, han formalitzat la renovació de dos convenis de col·laboració entre ambdues corporacions: el primer, en relació al Punt d'Orientació Jurídica que el Col·legi d'Advocats ve prestant a la ciutadania d'aquest municipi des de l'any 2012; el segon, en relació amb un altre servei gratuït d'assistència jurídica, que també es ve prestant des del passat 2014, sobre orientació i intermediació hipotecària, adreçat a famílies o persones en risc d'execució hipotecària.
 
Pel que fa al Punt d'Orientació Jurídica de Santa Perpètua, al llarg dels darrers anys s'ha posat de manifest un increment considerable en la demanda ciutadana de l'esmentat servei, prestat per lletrats del Col·legi d'Advocats de Sabadell, tal com ha constatat la pròpia alcaldessa del municipi. Aquesta circumstància ha motivat la signatura d'un nou conveni, que estableix un augment en el núm. d'hores d'atenció al públic fins a sis mensuals. Recordem que aquest conveni té com a objectiu oferir als ciutadans del municipi de Santa Perpètua de Mogoda i àrees d'influència que ho sol·licitin, un primer consell orientador, no directiu i gratuït, relatiu a aspectes jurídics que puguin derivar-se de l'actual situació de crisi, així com informar de la possibilitat de recórrer als serveis de mediació o altres sistemes alternatius de resolució de conflictes per tal d'evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió.
 
Pel que fa al segon conveni signat avui, es tracta en realitat d'una addenda al conveni formalitzat el 20 de març de 2014, per tal d'implementar un servei gratuït d'assistència jurídica, orientació i d'intermediació adreçat a les famílies o persones en risc d'execució hipotecària. L'addenda que se signa avui estableix el nou calendari de prestació del servei al llarg del 2015. Aquest altre servei de proximitat es presta durant 2 dimarts de cada mes (a raó de 3 hores cada dimarts), en horari de 17 a 20 hores, a les instal·lacions de l'Ajuntament.
 
Tant el degà, Sr. García Cazorla, com la responsable del Torn d'Ofici i Assistència al detingut del Col·legi d'Advocats de Sabadell, Sra. Eulàlia Barros, han manifestat la seva satisfacció pel vigor i la demanda dels serveis prestats per advocats i advocades de la institució. "Al marge del drama social, és satisfactori veure com la ciutadania confia en els professionals del Col·legi d'Advocats de Sabadell, i que el servei es valora i demanda", ha manifestat García Cazorla.
 
Per la seva part, el Segon tinent d'alcalde, Sr. Rodríguez Claveria ha volgut aprofitar l'acte per manifestar al degà de l'ICASBD l'alt grau de satisfacció del Consistori i de la ciutadania perpetuenca amb els resultats del conveni i l'excel·lent tasca professional duta a terme pels lletrats i lletrades que hi presten servei.
 
©Premsa - Il·lustre Col·legi d'Advocats

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria