TOAD/SOJ

 

TORN D’OFICI D’ASSISTÈNCIA AL DETINGUT (Seu Central)
 
Un altre dels aspectes importants que gestiona el Col·legi és el referit al TOAD. En concret, el personal destinat a aquesta Comissió s’encarrega de:

- Tramitar i controlar les altes, baixes i reincorporacions dels col·legiats adscrits als diferents torns.
- Elaborar els llistats trimestrals de guàrdies a cadascun dels torns i comunicar-los als advocats adscrits i als centres de detenció i jutjats dels nostres partits.
- Fer el seguiment i control diari de les guàrdies d’assistència al detingut.
- Rebre, tramitar i notificar els canvis de guàrdia, insostenibilitats, renúncies i designacions d’advocats d’ofici per a imputats, i fer les comunicacions oportunes.
- Gestionar els justificants d’assistències i les liquidacions de les retribucions.
- Elaborar les memòries, documents justificatius i auditories del servei per remetre-les als organismes governatius competents.

Torn d'Ofici d'Assistència al DetingutLa Comissió del TOAD programa trimestralment sessions informatives per orientar els nous companys que han sol·licitat la incorporació al servei, així com jornades formatives i/o de reciclatge, que són d’obligada assistència per a aquells companys adscrits als torns especials. Finalment, la Comissió convoca periòdicament assemblees informatives en les quals es convoca a tots els col·legiats membres del TOAD.
 
Igualment, la Comissió compta permanentment amb un membre de guàrdia, que és l’encarregat d’atendre telefònicament qualsevoldubte o incidència dels col·legiats adscrits al servei en relació amb el torn d’ofici, així com un servei de correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) a través del qual els companys poden adreçar qualsevol o qüestió relacionada amb el TOAD.

 

 

SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA (Seu Eix Macià)
 
Aquest servei es gestiona a la delegació col·legial dels jutjats, a l’Eix Macià.Justícia Gratuita El personal adscrit s’encarrega de:

- Gestionar el desenvolupament diari del servei d’orientació jurídica, controlant i distribuint l’accés dels ciutadans, tant pel que fa al servei de consultes com la tramitació, si escau, de l’expedient de justícia gratuïta corresponent.
- Requeriments de documentació necessària als sol·licitants de la justícia gratuïta.
- Notificacions de l’advocat d’ofici designat al justiciable.
- Remetre els expedients als partits judicials que correspongui, quan l’actuació pertanyi a un àmbit territorial diferent
- Remetre els expedients tramitats a la Comissió de Justícia Gratuïta de Barcelona, perquè resolgui en darrera instància en relació amb la concessió o no d’aquest benefici.
- Atenció general al col·legia.

 

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar
 
Política de Qualitat

TOAD/SOJ - Reglaments

Col·legiats Sabadell
directori seus