15 de gener de 2016: IV Jornada de Responsabilitat Civil i Assegurança a l'ICASBD

icasbd formacioUs adjuntem el Programa (versions català i castellà) de la IV JORNADA SOBRE RESPONSABILITAT CIVIL I ASSEGURANÇA, organitzada per la Comissió de Formació, i que ha de tenir lloc el divendres 15 de gener de 2016, en horari de matí i tarda, a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
Al llarg de la Jornada, que enguany versarà de forma monogràfica sobre el nou sistema valoratiu introduït per la Llei 35/2015, de 22 de setembre, en el sistema de valoració dels danys i perjudicics causats a les persones en accident de circulació, comptarà, de la mà de ponents de diferents àmbits i amb una reconeguda experiència, amb 5 ponències que, entenem, són de gran interès per al professional.
 
Nota: L'organització obsequiarà els inscrits amb material relacionat amb la Jornada, en concret, la "Guía práctica de valoración de daños personales. Nuevo Baremo", una completa obra de 626 pàgines.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable que inclou el mateix programa adjunt, i que podeu presentar fins el 10 de gener, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, de Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria