30 de setembre: Jornada a sobre el nou procediment administratiu comú i el règim jurídic de les administracions públiques

icasbd formacioUs informem que el proper divendres 30 de setembre de 2016, en horari de matí i tarda (5 ponències), la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una interessantíssima Jornada sobre les importants reformes introduïdes per les lleis 39/2015, de Procediment Administratiu Comú, i 40/2015, de Règim Jurídic del Sector Públic que, recordeu, seran vigents a partir del proper 2 d'octubre.
 
Una convocatòria que la Comissió de Formació ha considerat imprescindible, atesa la imminent entrada en vigor i les novetats de calat introduïdes pel legislador, que afecten substancialment la naturalesa i àmbit jurídic de les relacions de l'Administració amb el ciutadà, així com l'organització i relacions entre les diferents administracions.
 
Us adjuntem el programa de la Jornada, que inclou tota la informació, ponències, horaris i també la butlleta d'inscripció.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa adjunt, i presentant-la fins el 29 de setembre, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria