Jornades sobre la reforma del Codi Penal a l'ICASBD: 5 i 12 de juny

icasbd formacioUs adjuntem el programa de les Jornades sobre la Reforma 2015 del Codi Penal, que tindran lloc els divendres 5 i 12 de juny de 2015 a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
En el decurs d'aquestes interessants Jornades, que comptaran amb un total de 8 ponències (a desenvolupar en horari de matí i tarda), s'analitzaran els aspectes principals i la repercussió pràctica de la recent reforma operada en el CP, de la mà de tot un ventall de ponents -magistrats i catedràtics- d'innegable prestigi i experiència sobre la matèria.
 
Juntament amb el programa, que inclou el contingut de cadascuna de les ponències, trobareu la butlleta d'inscripció que, un cop emplenada, podeu lliurar presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), o lliurar per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria