Tic Lawyers, Abogacía 2.0: Noves eines, tècniques i habilitats per a un nou entorn legal

icasbd formacioUs informem que el dijous, 11 de juny de 2015, a les 18 hores, la nostra Sala d'Actes acollirà una interessant sessió, organitzada de manera conjunta amb la Comissió d'Informàtica de l'ICASBD, que porta per títol: "TIC Lawyers, Abogacía 2.0".
 
Al llarg de la sessió, que anirà a càrrec de la Sra. Susana González Ruisánchez i el Sr. Eneko Delgado Valle (ENATIC, experts en noves tecnologies de l'Advocacia), s'incidirà en la ineludible necessitat que avui suposa no perdre el tren de les noves tecnologies i conèixer les possibilitats i beneficis de la intervenció del lletrat en un nou entorn legal (2.0), mitjançant la utilització d'eines, tècniques i habilitats que li permetin enfocar i gestionar de manera òptima la seva presència activa a les xarxes socials (LinkedIN, Twitter, etc.) i, d'aquesta manera, acostar-se de manera més efectiva a potencials nous clients, fidelitzar els actuals, interactuar amb altres lletrats o estant al corrent de manera constant de tota la actualitat informativa del sector.
 
Us adjuntem un dossier/avanç informatiu d'ENATIC en el qual s'expliquen bona part de les qüestions que seran tractades en el decurs d'aquesta conferència, a la qual us aconsellem molt especialment la vostra assistència, ja que és una oportunitat excelent per conèixer, de primera mà i gràcies al consell d'experts professionals sobre la matèria, la importància estratègica que enguany suposa, si volem reciclar-nos i dotar d'èxit la gestió del nostre despatx professional, saber posicionar-se a la xarxa a través de les diferents eines al nostre abast.
 
Recordeu que l'assistència a aquesta sessió és lliure i gratuïta per als col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ/COMISSIÓ D'INFORMÀTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria