Jornada sobre la nova Llei de jurisdicció voluntària a l'ICASBD: 8 d'octubre

icasbd formacioUs adjuntem el programa/avanç de la Jornada sobre la Nova Llei de Jurisdicció Voluntària, que tindrà lloc el dijous 8 d'octubre de 2015 a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15), organitzada per la Comissió de Formació
 
En el decurs d'aquesta interessant Jornada, que compta amb la coordinació de Manuel Cachón i Just Franco, la intervenció de 5 ponents, i que es desenvoluparà en format de Taula Rodona (en horari de tarda, de 16 a 21 hores), s'analitzaran els aspectes principals de la recent reforma legalsobre la matèria, de la mà de tot un ventall de ponents d'innegable prestigi i experiència, i amb el posterior debat i torn de preguntes.
 
Juntament amb el programa, que inclou el contingut de cadascuna de les ponències, trobareu la butlleta d'inscripció que, un cop emplenada, podeu lliurar presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria