Convocatòria Eleccions Joves Advocats de Sabadell

joves advocats sbdUs adjuntem anunci amb la convocatòria d'ELECCIONS per proveir la totalitat dels càrrecs que integren la Junta de Joves Advocats de Sabadell, segons acord de la mateixa Junta de JAS, del 13 de febrer de 2017.
 
Les eleccions han de tenir lloc el proper 20 de març de 2017, des de les 9.30 a les 18 hores, a la seu central de l'ICASBD.
 
Les candidatures es poden presentar a la Secretaria en funcions de JAS fins el proper 10 de març de 2017.
 
Cordialment,
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

Dimecres 21 de desembre, nova conferència JAS a l'ICASBD sobre "Abog@cia Online: Com fer negoci a internet"

joves advocats sbdUs informem que dintre del Cicle 2016 de conferències de JOVES ADVOCATS DE SABADELL (JAS), el proper dimecres 21 de desembre de 2016, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15) acollirà una nova sessió, que en aquesta ocasió se centrarà en aspectes pràctics sobre com detectar l'oportunitat de negoci a la xarxa en el nostre àmbit, i en el decurs de la qual s'exposarà també un exemple de negoci jurídic online nascut a Sabadell.
 
Aquesta conferència serà impartida pels nostres companys, Sr. Jaume Rocabert Luque i Sr. Carles Argemí.
 
En acabar la sessió, els inscrits (màxim 30 persones) esteu convidats a un CÒCTEL NADALEC, organitzat també per JAS per acomiadar l'any entre companys.
 
 
Apunteu-vos. Us hi esperem !
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

21 de gener: Conferència JAS sobre dret a l'oblit (internet i privacitat)

joves advocats sbdUs informem que proper dijous 21 de gener, a les 19 hores, de 2016 la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova conferència organitzada per Joves Advocats de Sabadell, amb la col·laboració de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió, que porta per títol "DERECHO AL OLVIDO", abordarà un dels temes més polèmics dels darrers anys sobre privacitat a Internet, i comptarà amb la participació del Sr. Samuel Parra i la Sra. Verónica Alarcón, CEO i advocada-directora jurídica de la firma ePrivacidad, respectivament, dos dels millors experts sobre la matèria que han assumit enfront de Google la defensa de diferents afectats/perjudicats pels resultats mostrats per aquest cercador.
 
Durant la ponència s'explicarà i analitzarà com ha nascut aquest nou dret, quin abast té i també si Google está complint amb la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de 2014, que el reconeix, així com la seva aplicació pels òrgans competents arran de la nova doctrina europea sobre aquesta matèria.
 
Us adjuntem anunci/cartell de la sessió, tot recordant-vos que l'assistència és gratuïta i oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Esperem comptar amb la vostra assistència a aquesta nova proposta de JAS.
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

16, 23 i 30 d'octubre: Curs pràctic d'oratòria a l'ICASBD

joves advocats sbdSi hi ha una professió en què l'oratòria és una eina imprescindible, sens dubte és la d'advocat. La claredat, la seguretat, la convicció i la credibilitat amb què s'exposem els nostres arguments davant un client o jutge sovint pot marcar la diferència.
 
Per això, des de JAS hem cregut convenient organitzar un Curs adreçat a aquesta faceta tan important en el nostre desenvolupament professional.
 
El Curs, que tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD al llarg de 3 sessions (divendres 16, 23 i 30 d'octubre), de 16 a 20 hores, ens donarà un visió diferent de l'oratòria a través de Fermí Casado, un actor de reconegut prestigi, qui ens pot ensenyar -des de la seva experiència- técniques per parlar en públic i perdre la por, la vergonya i els nervis.
 
Considerem que les tècniques teatrals són les més adequades per expressar-nos en públic amb garanties, per treure el màxim partit a les nostres eines expressives i per fer arribar el nostre missatge de la forma més atractiva i eficaç, aspectes determinants per guanyar un judici.
 
Es tracta, doncs, d'un curs molt pràctic i assequible, que us oferim des de Joves Advocats Sabadell a un preu immillorable (75 euros membres JAS, 85 euros col·legiats)
 
Podeu confirmar la vostra inscripció tot enviant un correu a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i fer el pagament en el núm. de compte i en els termes que apareix en l'arxiu adjunt abans del 10 d'octubre de 2015.
 
Us adjuntem anunci/cartell promocional d'aquesta convocatòria.
 
Esperem comptar amb la vostra presència en aquesta nova i interessant proposta de JAS.
 
Cordialment,

JOVES ADVOCATS DE SABADELL
 
 

26 de maig: Conferència JAS a l'ICASBD sobre l'eximent de responsabilitat de la persona jurídica segons la reforma del CP

joves advocats sbdEns plau informar-vos que el proper dimarts 26 de maig de 2015 Joves Advocats de Sabadell, amb la col·laboració del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD), organitza una conferència sobre "L'eximent de Responsabilitat Penal de la Persona Jurídica, segons la nova reforma del Codi Penal".
 
Al llarg de la sessió, que anirà al càrrec del company col·legiat, Sr. Miquel A. Fortuny Cendra, s'aprofundirà especialment sobre la responsabilitat penal de les persones jurídiques i llurs administradors i directius, i la necessitat d'adoptar a les empreses programes de Corporate Compliance o Prevenció i Gestió de delictes, per evitar que es vegin involucrades en responsabilitat penal.
 
Us adjuntem full informatiu amb un avanç sobre el contingut d'aquesta interessant ponència que, recordeu, és d'assistència lliure i gratuïta per a tots els/les col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Esperem comptar amb la vostra assistència.
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

17 d'abril: Networking Joves Advocats de Sabadell

logo jasEns plau informar-vos que el proper 17 d'abril de 2015 Joves Advocats de Sabadell, amb la col·laboració del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD), organitza una trobada de Networking, amb l'objectiu d'ampliar contactes professionals d'una forma dinàmica.
 
La sessió, que tindrà lloc a l'Hotel Verdi de Sabadell a partir de les 20:30 hores, inclourà activitats dirigides, amb la col·laboració? de la coach Montse López, sopar-càtering i música en directe amb el company Jaume Arboledas.
 
La inscripció es pot formalitzar a través del següent enllaç. Recordeu que per tal que la inscripció sigui definitiva, cal formalitzar l'ingrés bancari abans del dia 10 d'abril.
 
Comentar també que, per tal d'explicar en què consistirà aquesta trobada de Networking, el proper divendres 27 de març a les 19 hores tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD una sessió informativa gratuïta adreçada a tothom, en la qual es presentarà també la nova Junta de l'agrupació.
 
Esperem la vostre assistència.
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria