26 de maig: Conferència JAS a l'ICASBD sobre l'eximent de responsabilitat de la persona jurídica segons la reforma del CP

joves advocats sbdEns plau informar-vos que el proper dimarts 26 de maig de 2015 Joves Advocats de Sabadell, amb la col·laboració del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD), organitza una conferència sobre "L'eximent de Responsabilitat Penal de la Persona Jurídica, segons la nova reforma del Codi Penal".
 
Al llarg de la sessió, que anirà al càrrec del company col·legiat, Sr. Miquel A. Fortuny Cendra, s'aprofundirà especialment sobre la responsabilitat penal de les persones jurídiques i llurs administradors i directius, i la necessitat d'adoptar a les empreses programes de Corporate Compliance o Prevenció i Gestió de delictes, per evitar que es vegin involucrades en responsabilitat penal.
 
Us adjuntem full informatiu amb un avanç sobre el contingut d'aquesta interessant ponència que, recordeu, és d'assistència lliure i gratuïta per a tots els/les col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Esperem comptar amb la vostra assistència.
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria