26 de juny: Jornada sobre tècniques, estratègies i aspectes metodològics en mediació, vàlida com a formació continuada (10 hores)

icasbd mediacioUs informem que el proper divendres 26 de juny de 2015 organitzarem a la Sala d'Actes de l'ICASBD una Jornada pràctica sobre "TÈCNIQUES I ESTRATÈGIES A EMPRAR EN UN PROCÉS DE MEDIACIÓ. ASPECTES METODOLÒGICS".
 
La Jornada, que es desenvoluparà en horari de matí i tarda (de 9 a 14 i de 15 a 20 hores) serà impartida per la Sra. Núria Calderer Pérez, psicòloga mediadora, qui intentarà prioritzar els aspectes pràctics, com ara l'aplicació de les tècniques en processos de mediació, contrastant, a partir de supòsits referits pels propis inscrits, l'aplicació de les mateixes tècniques o similars des del rol d'advocat i des del rol de mediador, l'anàlisi dels aspectes diferencials, etc.
 
El preu d'inscripció a aquesta Jornada, que s'ofereix exclusivament de manera presencial, és de 60 euros (mediadors/es ICASBD) o de 70 euros (altres inscrits). Us podeu inscriure fins el 19 de juny, tot trucant al Tel. 93 726 53 55 (Sr. Miquel Fernández) o bé enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Important: Les 10 hores formatives d'aquesta convocatòria comptabilitzaran a l'efecte de la formació continuada dels mediadors (mínima de 40 hores biennals) que estableix amb caràcter obligatori l'article 21.1 del vigent Reglament de mediació (Decret 135/2012, de 23 d'octubre, DOGC de 25 octubre 2012).
 
Atès que el Centre de Mediació de Dret Privat ens ha comunicat recentment que hi ha un grup de mediadors de l'ICASBD que es troben actualment en estat inactiu per no haver acreditat precisament aquesta formació continuada, us tornem a recordar la necessitat de complir amb aquesta obligació establerta al Reglament de Mediació, per poder recuperar la vostra situació de mediador inscrit i en actiu.
 
Per això, us aconsellem molt el seguiment d'aquesta Jornada, ja que, a banda de proporcionar-vos eines i pautes molt valuoses per al vostre exercici com a mediadors, us permetrà sumar 10 hores (en un únic dia) de formació continuada.
 
Us hi adjuntem el programa.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE MEDIACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria