21 de juny: Jornada sobre intervenció penal davant els delictes d'odi i discriminació

icasbd drets hum
icasbd formacio
El proper dimarts 21 de juny de 2016, a les 19 hores, tindrà lloc a la nostra Sala d'Actes una Jornada organitzada conjuntament per la Comissió de defensa dels drets humans de l'ICASBD i la Comissió de Formació que versarà sobre la intervenció penal davant els delictes d'odi i discriminació. La citada jornada, comptarà amb les intervencions del Sr. Miguel Ángel Aguilar García, Fiscal Coordinador de la Fiscalia Provincial de Barcelona, Servei de delictes d'Odi i Discriminació, i del Sr. Josep Granados, Advocat de SOS Racisme Catalunya.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
A continuació us adjuntem el programa d'aquesta interessant sessió:
 
PROGRAMA
 
Els delictes d'odi i discriminació, constitueixen l'expressió de la intolerància i el rebuig a les persones pel sol fet de ser diferents; en són exemples el racisme, la xenofòbia, l'homofòbia o transfòbia, l'aporofòbia(odi als pobres), la intolerància religiosa en qualsevol de les seves manifestacions (islamofòbia, antisemitisme o cristianofòbia), la misogínia i el masclisme, el menyspreu a persones discapacitades, i altres formes abominables d'odi dirigides contra les persones i basades únicament en el menyspreu a la seva diferència.
 
Aquesta mena de fets constitueixen un atac directe als principis de llibertat, respecte a la dignitat de les persones i als drets que hi són inherents i, en definitiva, als valors superiors que constitueixen el fonament de l'Estat social i democràtic de dret.
 
Ponències:
19:00 - 20:00h: "Intervenció penal davant els delictes d'odi i discriminació", sobre el marc jurídic nacional e internacional, els principals problemes que afecten les víctimes i les pautes d'investigació i enjudiciament dels delictes d'odi i discriminació.
 
Sr. Miguel Ángel Aguilar García. Fiscal Coordinador de la Fiscalia Provincial de Barcelona. Servei de delictes d'Odi i Discriminació
 
20:00-20:45h: "Delictes d'odi i discriminació des de la pràctica"
 
Sr. Josep Granados. Advocat de SOS Racisme Catalunya
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria