Lliurament de Premis del IV Concurs de Fotografia de l'ICASBD

thumb_concurs_fotografic_iv_lliuram_02
El dimarts 21 de setembre, a les 19 hores, va tenir lloc a la seu central de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell l'acte de lliurment de premis als guanyadors i l'exposició d'obres del IV Concurs de Fotografia que l'entitat ha organitzat enguany, després que el 15 de setembre es tanqués el termini d'admissió d'obres i que divendres passat el Jurat escollís les obres premiades.
 
L'acte, que va comptar amb la presència de bona part dels participants en el concurs, així com d'alguns membres de l'equip de govern col·legial, va ser conduït pel degà, Excm. Sr. Juan Antonio García Cazorla qui, després de donar la benvinguda i agrair a tots els presents la seva assistència, va destacar que amb iniciatives lúdiques com aquesta el Col·legi, al marge d'evidenciar la vocació i diversificació de serveis i activitats a favor dels seus membres, pretén alhora projectar la veritable imatge del col·lectiu, que no és altra que la d'una corporació oberta, propera i al servei de la ciutadania. Cal recordar que aquest concurs era obert tant a la participació dels lletrats i lletrades com a la de la resta de ciutadans.
 
En concloure la presentació, i just al costat de les obres exposades, el mateix Sr. García Cazorla, després de fer esment del bon nivell general i la diversificació temàtica de les instantànies que han optat a concurs, va procedir a fer el lliurament del trofeu a la millor fotografia general (titulada “Sincera Mirada”), obra del Sr. Oriol Bernad Urpí. Davant l'absència obligada de l'Oriol, va ser la seva mare, Sra. Àngels Urpí, qui va rebre de mans del degà el trofeu com a guanyador d'aquesta IV edició.
 
thumb_concurs_fotografic_iv_lliuram_03
Tot seguit va ser el torn de la millor fotografia feta per un/a col·legiat/da (titulada “Amator Crucis”), que va recaure en l'advocat Sr. Javier Roldán Busto, qui va rebre un bonus per material fotogràfic, premi patrocinat per Monistrol-Movifot.
 
També s'hi va fer esment i va rebre l'aplaudiment de tots els presents la foto que el Jurat va voler distingir amb una menció especial (titulada “Vols un mos?”), obra de la Sra. Mª Montserrat Alimón i Monné.
 
Abans de clausurar l'acte, el Sr. García Cazorla va recordar que les fotos romandran exposades a la seu col·legial fins el proper 30 de setembre, data fins a la qual tots els sabadellencs tenen la porta oberta per poder-hi gaudir. També va encoratjar els presents perquè tornin a participar en futures edicions del concurs.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria