II Calçotada i Visita Guiada de l'ICASBD

calcotada_2012_01
Per encetar el programa d'activitats col·legials previstes per la Comissió per al present 2012, us informem que, tenint en compte l'èxit de la convocatòria de l'any passat (ens hi vam aplegar més de 60 persones), hem decidit organitzat la II Calçotada de l'ICASBD, amb visita cultural guiada.
 
L'activitat l'hem programat per al dissabte 11 de febrer, al Restaurant Hostal del Senglar, de L'Espluga de Francoli (podeu cercar-hi l'adreça i altres dades al web www.hostaldelsenglar.com). El temps estimat d'arribada en cotxe des de Sabadell és d'1 hora i 15 minuts.
 
A banda de la calçotada, la sortida preveu altres activitats que considerem prou interessants i que, de ben segur, seran del vostre grat.
 
En concret, la previsió/timing de la jornada inclou:
1. A les 9.45 hores, trobada i esmorzar típic a l'Hostal del Senglar (Pa amb tomàquet, embutits de la zona, vi, aigua i café).
2. En acabar, visitarem la Cova Museu de la Font Major de l'Espluga de Francolí, unes coves amb restes de fa més de 200.000 anys i que han estat condicionades recentment, amb un recorregut de ½ Km guiat, amb audiovisuals en 3D al llarg del camí.
3. Sobre les 14 h. tornarem a l'Hostal del Senglar a recarregar forces amb un bon dinar, que inclou: calçots amb salsa, escudella de pagès, graellada de carns amb el seu acompanyament de patata al caliu, fesols i tomàquet, crema catalana, aigua, vi i café. (Menú infantil: macarrons o canelons/escalopa pollastre o xai a la brasa/gelat). Nota: Per qui ho precissi, hi haurà menú adaptat als celiacs (inclosa la salsa dels calçots).
 
Finalment, hi haurà ball -enguany amb música en viu- al mateix Hostal.
 
El preu de la sortida -que inclou tant l'esmorzar com el dinar i la visita- és de 34 euros per als adults, de 16 euros per als nens entre 9 i 12 anys, i de 12,5 euros per als nens de fins a 9 anys. En tractar-se d'un preu conjunt per a tota la jornada, no es podrà descomptar cap import si algú decideix no fer alguna de les activitats. Nota: Aquells nens que tinguin el carnet del Super 3, només pagaran 12,5 € (si tenen fins a 12 anys) o 29 € (si passen dels 12 anys).
 
No oblideu que l'activitat és oberta també a familiars i amics dels col·legiats/des.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats, us agrairem que formalitzeu la/les vostra/es inscripció/ons a la Secretaria de l'ICASBD tan aviat com us sigui possible, i sempre abans del divendres 3 de febrer de 2012 (Comissió d'Activitats Col·legials, Sra. Vanessa Yagües, Tel. 93 726 53 55, correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), per poder fer les previsions oportunes.
 
Si us resulta més còmode, podeu enviar-nos un correu autoritzant-nos expressament perquè us carreguem el preu de la/les inscripció/ons a través del vostre compte.
 
Us hi esperem!
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIAL

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria