II Taller-Coctail Jurídic ICASBD / Dijous, 6 d'octubre

icasbd formacioUs informen que el proper 6 d'octubre de 2016, a les 17.30 hores, l'ICASBD acollirà una nova convocatòria organitzada per la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
Es tracta de la 2a sessió dels Tallers/Coctails Jurídics, una proposta amb un format novedós (si el temps ho permet, es realitza a la nova terraça exterior de la seu col·legial) i que, com sabeu, hem iniciat aquesta temporada.
 
En aquesta ocasió, la convocatòria porta per títol: "Jornada Formativa per elaborar minutes als efectes de Taxacions de Costes i Jures de Comptes. Resolució dels principals dubtes actuals", i anirà a càrrec dels membres de la Comissió de Regulació d'Honoraris de l'ICASBD.
 
Atès que el Taller pretén ser eminentment pràctic i participatiu, comentant i resoldent entre tots incidències o dubtes interpretatius concrets amb què ens trobem els lletrats a l'hora d'elaborar una minuta, és important que els companys/es que us hi incriviu ens pugueu formular i fer arribar amb antel·lació (per escrit) dubtes o qüestions específiques que us interessi que es tractin al llarg de la sessió, perquè els ponents les puguin preparar oportunament i perquè, d'aquesta manera, l'exposició sigui com més variada millor.
 
Podeu fer arribar els vostres dubtes o consultes a l'adreça de c. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Al llarg de la sessió els assistents podreu degustar una varietat de vins.
 
El preu d'inscripció a aquesta sessió que, com és habitual, és oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD, és de 5 euros.
 
Tenint en compte la limitació de l'espai (l'aforament es limita a 20 persones), les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció (fins el 3 d'octubre o fins que s'exhaureixin les places).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria