15 de febrer: Conferència a l'ICASBD sobre qüestions pràctiques rellevants en les execucions hipotecàries

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres 15 de febrer de 2017, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència servirà per tractar amb profunditat qüestions i aspectes rellevants directament relacionats amb els procediments d'execució hipotecària, com ara la figura dels fiadors, les cessions del crèdit o els efectes de la recent sentència del TJUE, de 26 de gener de 2017, sobre la clàusula de venciment anticipat.
 
La sessió anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Guillem Soler Solé, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 1 de Barcelona, i reconegut autor de nombroses publicacions sobre la matèria.
 
IMPORTANT: Per assistir a aquesta sessió, que us oferim igualment de manera gratuïta, és imprescindible que prèviament confirmeu l'assistència, a l'objecte de poder controlar l'aforament de la nostra Sala d'Actes i d'acceptar reserves només fins que s'esgotin les places disponibles.
 
Podeu formalitzar la vostra reserva/confirmació d'assistència tot enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria