14 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre la plusvàlua, després de les sentències del Tribunal Constitucional

icasbd formacioUs informem que el dimecres 14 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió, organitzada de manera conjunta amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de BCN -a través d'IMMOSCÒPIA FORMACIÓ- porta per títol "Anàlisi del contingut de les recents sentències del Tribunal Constitucional sobre l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua): abast i perspectives de futur".
 
La conferència anirà a càrrec del Sr. Jordi Manau i Terrés, advocat, interventor-tresorer d'Administració Local i professor associat de la UB, i de la Sra. Núria Nicolás i Gazulla, llicenciada en dret, agent de la propietat immobiliària i cap de secció de Plusvàlues i de l'Impost sobre Béns Inmobles de l'Ajuntament de Sabadell.
 
Ambdós ponents, amb una llarga trajectòria professional en l'àmbit tributari local, ens donaran una visió de l'estat actual en que es troba l'impost arran de les recents sentències del Tribunal Constitucional, efectuant una anàlisi de les diferents situacions jurídiques en que es poden trobar els contribuents afectats pel pronunciament de l'Alt Tribunal, amb un especial èmfasi en el cas de l'Ajuntament de Sabadell.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria